WIJ KUNNEN U HELPEN!

Diensten

De diensten van tuin-klusbedrijf F. Stal in Dordrecht

Bij tuin-klusbedrijf F. Stal in Dordrecht bent u aan het juiste adres voor diensten als allround hovenier en klusbedrijf. Met een ervaring van meer dan 19 jaar en een brede vakkennis verzorgen wij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. Wij leveren maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij al onze diensten als hoveniersbedrijf en klusbedrijf aanbieden tegen een concurrerend tarief. Kiest u ervoor om een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren dan kunt u nog verder besparen op de kosten. Dit maakt ons toegankelijk voor vrijwel elk budget.

Wij verzorgen de bestrating van uw tuin

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel mij of stuur mij een bericht

Heeft u vragen over mijn diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op!

Advies op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg

Mocht u zich willen laten adviseren over uw tuin zonder dat u gebruik maakt van andere diensten dan is dat natuurlijk mogelijk. In dat geval werken wij op uurbasis. Wanneer u uw tuin door ons laat ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden dan behoort het advies tot service van ons bedrijf.

Tuinontwerp

De basis voor een geslaagde tuin begint natuurlijk bij het tuinontwerp. Heeft u een nieuwe woning gekocht, maar weet u niet wat u met de tuin aan moet? Heeft u al een bestaande tuin, maar ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u uw tuin drastisch veranderen? Tuin-klusbedrijf F. Stal ontwerpt en bedenkt stap voor stap met u de perfecte tuin. Wij maken het eindresultaat visueel door een professionele schets.

Tuinaanleg

Voor een succesvolle tuin is een uitgebalanceerde beplanting een eerste vereiste. Hierdoor vertoont de tuin of groenvoorziening in alle seizoenen een fraaie uitstraling. U kunt rekenen op de creativiteit van onze hoveniers om uw tuin vorm te geven.

Aanleg van (sier)bestrating rondom uw woning of bedrijfspand

Aanleggen van sierbestrating

Een belangrijk deel van de tuin maakt de (sier)bestrating uit. Wilt u een klein terras of juist een groot terras om zo veel mogelijk gasten te kunnen ontvangen? Wij hebben ons gespecialiseerd in de aanleg van paden en terrassen in alle mogelijke legpatronen. Hiermee geven wij uw tuin de uitstraling die u wenst. Een tuin wordt tegenwoordig in de warme maanden vaak beschouwd als een buitenkamer. Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt recreëren in uw tuin.

Onderhoud van uw tuin of groenvoorziening

Om uw tuin of groenvoorziening in goede conditie te houden en te voorkomen dat deze verandert in een wildernis is regelmatig onderhoud nodig. Wij kunnen incidenteel onderhoud verzorgen en/of seizoensgebonden onderhoud. Ook kunt u kiezen voor gepland regelmatig onderhoud.

Klussen die wij verzorgen

Naast het ontwerpen en realiseren van tuinen en openbaar groen, kunt u ons ook inschakelen voor allerlei klussen. Wij verzorgen voor u onder andere:

  • Alle schilderwerken, voor binnen en buiten
  • De aanleg of reparatie van dakpannen en bitumineuze en EPDM dakbedekkingen
  • De bouw van carports
  • Kappen van bomen
  • De aanleg van een beregeningsinstallatie
  • Het plaatsen van speeltoestellen
  • Plaatsen van schuttingen
  • De bouw van schuren
Plaatsen van veranda

Bent u op zoek
naar een hovenier?

Neemt u voor alle mogelijkheden vandaag nog contact met ons op, wij leveren kwaliteit tegen een gunstige prijs en zijn heel veelzijdig.

Contact

Marowijne 25, 3315 PC Dordrecht

078-6319417

06-25292127

frans.stal1962@gmail.com